Vásárolj raktárkészletről, akár ingyenes szállítással!

Kérdése van? +36704150180           Szállítás          Fizetés          

Altleder Softener/ Bőrpuhító olaj, karbantartáshoz
Altleder Softener/ Bőrpuhító olaj, karbantartáshoz
5 591 Ft+Áfa=7 100 FtFt

Altleder Softener/ Bőrpuhító olaj, karbantartáshoz

Ha a bőr összezsugorodott, az visszafordíthatatlan, nem létezik csodaszer, ami a felületet visszanyújtaná. A keménységén lehet javítani, de ezáltal nagyobb felületet nem nyerünk.

Ezeket a zsugorodott bőröket érdemes a bőrpuhítóval kezelni, ami védi, ellenállóvá teszi, és megakadályozza a továbbzsugorodást.

Alkalmazási területek: Autó, bútorok, táskák és bőröndök, nyergek
Mennyiség:

250 ml: Elegendő egy vagy két ülés, vagy több táska, kisebb bőrönd kezelésére.
1 liter: Elegendő egy komplett autógarnitúrához.
Használata:

Tisztítsuk meg a bőrfelületet a kímélő vagy intenzív bőrtisztítóval. Fontos, hogy a bőrt a tisztítás során a lehető legkevésbé nedvesítsük, vizezzük!

Az antik bőrök a nedvesség hatására szétmállhatnak, ezért mindig csak a habbal tisztítsunk! A szakadások, repedések javítása a bőrpuhítás előtt történjen. A bőrpuhítás előtt fontos, hogy a megtisztított bőr teljesen száraz legyen. A bőrpuhítóval jól itassuk át. A nagyon sima, és zárt felületű bőröket előtte óvatosan a bőrcsiszolóval átdörzsölhetjük, így jobb felvevőképessége lesz a bőrnek. A bőrpuhító egy tiszta szintetikus olaj, nem bomlik le. Múzeumok esetében nagyon fontos az állapotmegőrzés. A bőrpuhító nem bomlik le idővel, hanem benne marad a bőrben. A felhordáshoz használhat szivacsot vagy törlőkendőt.

A legjobb a bőr hátsó felületét kezelni, természetesen csak ha lehetséges. Csak emiatt nem kell a kárpitot eltávolítani, ha mégis, a bőr hátsó felületére szórással szórjuk fel a bőrpuhítót. A bőrt 24 órán keresztül hagyjuk, és közben folyamatosan újabb rétegeket vihetünk fel a bőrpuhítóból. 3-4 rétegnél többet nem szükséges felhordani, nem az a cél, hogy átáztassuk a bőrt, hanem hogy puha, sima felületet kapjunk. Puhítás után mozgassuk át a bőrt, és ezt addig ismételjük, míg a bőr újra puha nem lesz.

Vigyázat! A nagyon régi bőrök, vagy a kiszáradt bőrök (zsugorodott bőr) csak bizonyos kereteken belül puhulnak, és könnyebben szakadnak. A termék nem csodaszer!

A bőr soha nem lesz olyan, mint újkorában, de mindenféleképpen lényeges javulás várható. Amennyiben nincs a bőrrel további tervünk, és elégedettek vagyunk az eredménnyel, távolítsuk egy puha törlőkendővel a maradék bőrpuhítót, és hagyjuk a bőrt 1-2 napig pihenni. Ha később festeni, színezni szeretnénk a bőrt, a felületet zsírtalanítani kell a bőrtisztító benzinnel.

szállítási idő
1-3 nap
5 591 Ft+Áfa=7 100 FtFt
Adatok
gyártó
Colourlock
űrtartalom
250 ml
Cikkszám
colourlock_1024
Tömeg
300 g/db
Csomagajánlatok