Vásárolj raktárkészletről, akár ingyenes szállítással!

Kérdése van? +36704150180           Szállítás          Fizetés          

ChemicalWorkz Üvegtisztító applikátor
ChemicalWorkz Üvegtisztító applikátor
2 827 Ft+Áfa=3 590 FtFt

ChemicalWorkz Üvegtisztító applikátor

ChemicalWorkz Üvegtisztító applikátor
ChemicalWorkz Üvegtisztító applikátor
ChemicalWorkz Üvegtisztító applikátor

A ChemicalWorkz Glass Mitt Applikátor speciális mikroszálas keverékének köszönhetően kíméletesebben és csíkmentesen távolítja el az összes olyan szennyeződést, amely korlátozza a látást és növeli az ablak párásodását. A ChemicalWorkz Glass Mitt Applikátor különösen a nehezen elérhető helyeken mutathatja meg teljesítményét. Még a kupéja hátsó ablakán is tökéletes, csíkmentes felületet hagy maga után.

 

A helyes alkalmazás nagyon egyszerű. A sötétebb oldal jól ismert gofriszerkezettel rendelkezik, és az üvegtisztítóval együtt használják a tisztításhoz. A fő alkalmazási oldal nagyon rövid, nagyon finoman hurkolt halmával fantasztikusan alkalmas polírozásra – tökéletes a szösz- és csíkmentes tisztítási eredményhez. Az applikátor a háztartásban is nagyon szívesen segít. Bárhol, ahol érzékeny sima felületeket talál.

 

A ChemicalWorkz Glass Mitt Applikátor 100%-ban egy koreai gyárral együttműködésben készült. Ez azt jelenti, hogy a fonal minőségének és a gondos megmunkálásnak köszönhetően a legmagasabb elvárásoknak is megfelel. Maximális tartósságot és hosszú élettartamot garantál.

A ChemicalWorkz a fenntarthatóságra összpontosít!

 

A ChemicalWorkz termékek minden feladatnál fényes eredményt adnak. Újrafelhasználható és mosógépben mosható. Tökéletes a külső felületek tisztítására vagy a szennyeződés eltávolítására a jármű belsejéből. A ChemicalWorkz termékeket újrazárható, környezetbarát cipzáras tasakban szállítjuk. - Terméke mindig védve van az olyan külső hatásoktól, mint a szennyeződés, nedvesség, por és még az erős UV sugárzás is.


A termék jellemzői:
• 2 különböző típusú anyag kombinációja
• Gofri szerkezet: megbízható szennyeződéseltávolítás
• Üvegszálas szerkezet: csíkmentes polírozás
• Szín: fehér / szürke / fekete
• Középső varrás a jobb alátámasztás érdekében
• Jobb hozzáférés szűk helyekhez a speciális kialakításnak köszönhetően


Tipp:
A mikroszálas termékek hosszú élettartamának megőrzése érdekében javasoljuk, hogy tartsa be a következő óvintézkedéseket: gépi mosás, alacsony mosási hőmérséklet (max. 40°C), speciális mikroszálas mosószer, soha ne használjon öblítőt, ne szárítsa szárítógépben és nem vasalható!

Raktáron
2 827 Ft+Áfa=3 590 FtFt
Adatok
gyártó
Chemicalworkz
tulajdonság
Üvegtisztító Applikátor
gyártó
ChemicalWorkz
Cikkszám
4251651818766
Tömeg
100 g/db
Csomagajánlatok
Hasonló termékek