Vásárolj raktárkészletről, akár ingyenes szállítással!

Kérdése van? +36704150180           Szállítás          Fizetés          

ChemicalWorkz Glass Üvegtisztító kesztyű Mitt
ChemicalWorkz Glass Üvegtisztító kesztyű Mitt
4 008 Ft+Áfa=5 090 FtFt

ChemicalWorkz Glass Üvegtisztító kesztyű Mitt

A ChemicalWorkz Glass kesztyű speciális mikroszálas keverékének köszönhetően kíméletesebben és csíkmentesen távolítja el az összes olyan szennyeződést, amely korlátozza a látást és növeli az ablakok párásodását. A ChemicalWorkz üvegkesztyű különösen a nehezen elérhető helyeken mutathatja meg teljesítményét. Még a kupéja hátsó ablakán is tökéletes, csíkmentes felületet hagy maga után.

 

A helyes alkalmazás nagyon egyszerű. A világos oldal jól ismert gofri szerkezettel rendelkezik, és az üvegtisztítóval együtt használják a tisztításhoz. A sötét oldal üvegszálas szerkezetével rendkívül sűrű, és fantasztikusan alkalmas polírozásra – tökéletes a szösz- és csíkmentes tisztítási eredményhez.


A ChemicalWorkz Glass kesztyű 100%-ban egy koreai gyárral együttműködésben készült. Ez azt jelenti, hogy a fonal minőségének és a gondos megmunkálásnak köszönhetően a legmagasabb elvárásoknak is megfelel. Maximális tartósságot és hosszú élettartamot garantál.
A ChemicalWorkz a fenntarthatóságra összpontosít!

 

A ChemicalWorkz termékek minden feladatnál fényes eredményt adnak. Újrafelhasználható és mosógépben mosható. Tökéletes a külső felületek tisztítására vagy a szennyeződés eltávolítására a jármű belsejéből. A ChemicalWorkz termékeket újrazárható, környezetbarát cipzáras tasakban szállítjuk. - Terméke mindig védve van az olyan külső hatásoktól, mint a szennyeződés, nedvesség, por és még az erős UV sugárzás is.


A termék jellemzői:
• Szín: fehér / szürke / fekete
• Mérete: 17 x 23 cm
• Anyaga: Korea rost
• Textiltartalom: 70% poliészter / 30% poliamid (100% mikroszálas)
• Újrazárható cipzáras táska


Tipp:
A mikroszálas termékek hosszú élettartamának megőrzése érdekében javasoljuk, hogy tartsa be a következő óvintézkedéseket: gépi mosás, alacsony mosási hőmérséklet (max. 40°C), speciális mikroszálas mosószer, soha ne használjon öblítőt, ne szárítsa szárítógépben és nem vasalható!

szállítási idő
1-3 nap
Raktáron
4 008 Ft+Áfa=5 090 FtFt
Adatok
gyártó
Chemicalworkz
tulajdonság
Kesztyű
gyártó
ChemicalWorkz
Cikkszám
4251651818858
Tömeg
100 g/db
Csomagajánlatok
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek