Vásárolj raktárkészletről, akár ingyenes szállítással!

Kérdése van? +36704150180           Szállítás          Fizetés          

Chemicalworkz Excenteres Polírozógép DA9 Pro Max
Chemicalworkz Excenteres Polírozógép DA9 Pro Max
64 402 Ft+Áfa=81 790 FtFt

Chemicalworkz Excenteres Polírozógép DA9 Pro Max

Chemicalworkz Excenteres Polírozógép DA9 Pro Max
Chemicalworkz Excenteres Polírozógép DA9 Pro Max

Nagyobb. Jobb.
Gyorsabban. Erősebb

 

Merüljön el a Pro sorozat világában – az új Chemicalworkz® Pro Polisher Series új mércét állít fel az excenteres polírozógépek területén – amelyeket úgy fejlesztettek ki, hogy megfeleljenek a legmagasabb igényeknek is. DA9 Pro Max, DA15 Pro és DA21 Pro új csúcsmodelljeink, amelyeket professzionális használatra fejlesztettek ki, és verhetetlen teljesítményt nyújtanak.

 

Tapasztalja meg a #nextlevel jármű-előkészítést a Chemicalworkz® DA9 Pro Max-szal – a lenyűgöző teljesítmény és a maximális pontosság párosul a tökéletes festék-előkészítés érdekében.

 

Páratlan 1000 watt teljesítménnyel, 9 mm-es excentrikus lökettel és 2000-6400 fordulat/perc sebességgel a DA9 Pro Max a tökéletes eszköz a legmagasabb szinten dolgozó szakemberek és rajongók számára. A fejlesztés során különös hangsúlyt fektettek a fejlett technológiára és a robusztus konstrukcióra.

 

A progresszív állítható-kapcsoló lehetővé teszi a finomhangolt sebességszabályozást a tárcsázási tartományon belül, hogy pontosan beállítsa a kívánt sebességet, és szükség esetén gyorsan és megszakítás nélkül állítsa be. Az elektronikus sebességszabályozás egyenletes teljesítményt biztosít, míg a kivehető, 8 méteres, puha tapintású kábel maximális rugalmasságot és könnyű tárolást garantál.

 

A LED gyűrűs lámpa értékes eszköznek bizonyul a munka megkönnyítésére, segítve a felhasználót, hogy tisztán lássa a már polírozott területeket. Ez különösen hasznos az egyenletes eredmény eléréséhez. Ezenkívül a LED gyűrűs fény jelzi a hátlap forgási állapotát. Könnyen láthatja, hogy az excentrikus mozgásban még mindig forog-e, vagy egyenesen áll. Ez nemcsak hatékony munkafolyamatot biztosít, hanem megelőzi az esetleges hibákat és optimális polírozási eredményt is biztosít.

 

A DA9 Pro Max alapfelszereltségként számos tartozékkal érkezik. A 125 mm-es tartólemezen kívül a szállítási terjedelem tartalmazza a szükséges szerelőeszközöket, csereszénkeféket és egy robusztus hordtáskát a tároláshoz.

 

Műszaki adatok:
Üzemi feszültség: 230V/50Hz
Védelmi osztály: II
Teljesítmény: 1000 watt
Fordulatszám: 2000-6400 ford./perc
Tartólemez: 125 mm
Lökethossz: 9 mm
Kábel hossza: 8 m (kivehető)
Súly: 3 kg
Progresszív fojtószelep kapcsoló
Elektronikus fordulatszám szabályozás
LED gyűrűs lámpa (fehér)

 

Raktáron
64 402 Ft+Áfa=81 790 FtFt
Adatok
gyártó
Chemicalworkz
tulajdonság
Polírozógép
méret
125mm
gyártó
ChemicalWorkz
garancia
1 év
feldolgozási idő
1
Cikkszám
4251651844666
Tömeg
3 kg/db
Csomagajánlatok
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek