Vásárolj raktárkészletről, akár ingyenes szállítással!

Kérdése van? +36704150180           Szállítás          Fizetés          

Chemicalworkz Fényezésjavító Ecset - Pontozó 20db
Chemicalworkz Fényezésjavító Ecset - Pontozó 20db
1 252 Ft+Áfa=1 590 FtFt

Chemicalworkz Fényezésjavító Ecset - Pontozó 20db

A Chemicalworkz Paint Swabs Set tökéletes olyan finom munkákhoz, ahol fontos a pontosság, mint például a kavicsfelverődések festése a járműfestékkel, a polírozópor eltávolítása a repedésekről és sarkokról vagy a szennyeződés eltávolítása az emblémák körül. A nagyon precíz tisztítócsúcsnak köszönhetően ez a készlet a legkisebb területeken is precíz festékleadást vagy tisztítást tesz lehetővé.

 

Minden kiváló minőségű cipzáras csomagolásban 20 darabot talál ebből a speciális festékpálcikából. Nemcsak praktikus eszköz a részletes tisztításhoz, hanem a minőséggel és a hatékonysággal szembeni elvárásairól is tanúskodik.

 

A készlet többféleképpen használható, és tartalmazza a kerámia tömítőanyagok, műanyagápoló vagy egyéb ápolószerek felvitelét a nehezen elérhető helyeken. Legyen szó keskeny gyöngyök és élek polírozásáról, például a hűtőrács körül vagy az oldalsó tükrökben, vagy a kis területek tisztán tartásáról, a Chemicalworkz Paint Swabs Set minden kihívást remekül megold.

 

A termék jellemzői
• Mennyiség: 20 db
• Rendkívül finom mikroszálas hegyek
• További részletekért

Fedezze fel a Chemicalworkz Paint Swabs készlet sokoldalúságát és pontosságát, és emelje járművének gondozását a következő szintre.

Raktáron
1 252 Ft+Áfa=1 590 FtFt
Adatok
gyártó
Chemicalworkz
Cikkszám
4251651845465
Tömeg
100 g/db
Csomagajánlatok