Vásárolj raktárkészletről, akár ingyenes szállítással!

Kérdése van? +36704150180           Szállítás          Fizetés          

Chemicalworkz Bogáreltávolító szivacs Green Bug Sponge
Chemicalworkz Bogáreltávolító szivacs Green Bug Sponge
1 646 Ft+Áfa=2 090 FtFt

Chemicalworkz Bogáreltávolító szivacs Green Bug Sponge

A ChemicalWorkz Bug Sponge bogáreltávolító szivacs ideális megoldás a makacs bogármaradványokeltávolítására minden típusú járműről. Innovatív felépítésével ez a szivacs egyik oldalán egy mosókesztyűhöz hasonló mikroszálas szerkezetet, a másik oldalon pedig hálószerű szerkezetet kínál. Ez lehetővé teszi, hogy könnyedén eltávolítsa a rovarmaradványokat autókról, motorkerékpárokról, kerékpárokról és még sok másról anélkül, hogy károsítaná a felületet.

 

A szivacs mikroszálas oldala különösen gyengéd, és gyengéd tisztítást tesz lehetővé, amely hatékonyan lazítja fel a szennyeződéseket és a rovarmaradványokat anélkül, hogy karcolást hagyna. A szivacs finom szálai mélyen behatolnak a felület pórusaiba, és alaposan eltávolítják a makacs maradványokat is.

 

A Bogárszivacs rovareltávolító szivacs hálós oldalát kifejezetten rovarok eltávolítására tervezték. A háló kis nyílásai lehetővé teszik a leragadt rovarmaradványok könnyű fellazítását. A strukturált felület növeli a súrlódást és hatékony tisztítást tesz lehetővé még erős szennyeződések esetén is.

 

A ChemicalWorkz Bug Sponge rovareltávolító szivacs nemcsak praktikus, hanem tartós is. Kiváló minőségű anyagokból készült, hosszú élettartamot biztosít, és rendszeres használat mellett is megőrzi hatékonyságát. A szivacs kényelmesen fekszik a kézben és könnyen használható.

 

A termék jellemzői:
• Szín: fekete/fehér
• Méretek:
• Nagyon hatékony
• Tartós

Raktáron
1 646 Ft+Áfa=2 090 FtFt
Adatok
gyártó
Chemicalworkz
gyártó
ChemicalWorkz
Cikkszám
4251651838528
Csomagajánlatok
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek