Vásárolj raktárkészletről, akár ingyenes szállítással!

Kérdése van? +36704150180           Szállítás          Fizetés          

Chemicalworkz Nano Polírozó készlet Mini Polishing System CWMPS

Chemicalworkz Nano Polírozó készlet Mini Polishing System
Chemicalworkz Nano Polírozó készlet Mini Polishing System

A Chemicalworkz mini polírozó spirál kiváló minőségű anyagból készült és hosszú élettartamot biztosít. Kényelmes és könnyen használható, kiválóan használható különféle területeken, mint például ajtókilincsek, emblémák, üvegfelületek, belső konzolpanelek vagy kis területek.

 

A polírozó spirál kiváló minőségű autóápolási élményeket kínál, különösen a nehezen elérhető helyeken, ahol sok gép meghibásodik. Forgógéppel, fúróval és egyéb szerszámokkal együtt használható. A hajtótengely csatlakozója rögzített súrlódásgátló csapágyas orsószerkezettel van kialakítva, és nagy sebességű működésre alkalmas.

 

A polírozó tengely automatikus reteszelő funkciója nagyon kényelmes a fogantyún található önzáró gombnak köszönhetően. A rögzítőorsó nyomva tartásával a polírozófej könnyen cserélhető. Ezenkívül a különböző polírozó szerszámok cserélhetők és újra felhasználhatók az igényektől függően.

 

A Chemicalworkz mini polírozó spirál ideális az autórajongók és a szakemberek számára, akik hibátlan polírozási eredményeket szeretnének elérni.

 

Jellemzők:
• Hosszúság: 100 cm
• Kiváló minőségű anyag
• Gyors kioldás
• Kis területekhez
• M14 adapterek
• Forgógépekhez

 

Nincs raktáron
22 748 Ft+Áfa=28 890 FtFt
Nincs raktáron
Adatok
gyártó
Chemicalworkz
tulajdonság
Nano Polírozó
gyártó
ChemicalWorkz
Cikkszám
18666
Tömeg
200 g/db
Csomagajánlatok
Kiegészítő termékek