Vásárolj raktárkészletről, akár ingyenes szállítással!

Kérdése van? +36704150180           Szállítás          Fizetés          

Leather Expert Bőrjavító csomag
Leather Expert Bőrjavító csomag
10 543 Ft+Áfa=13 390 FtFt 
8 969 Ft+Áfa=11 390 FtFt

Leather Expert Bőrjavító csomag

Leather Expert Bőrjavító csomag
Leather Expert Bőrjavító csomag
Leather Expert Bőrjavító csomag
Leather Expert Bőrjavító csomag
Leather Expert Bőrjavító csomag
Leather Expert Bőrjavító csomag

Leather Expert Repair Kit - bőrjavító készlet

 

Professzionális és hatékony termékek készlete a bőr helyreállításához. A készlet azonnali használatra kész. A legjobb minőségű termékekkel és a javításhoz szükséges összes eszközzel lett felszerelve.

 

A készlet tartalma:

- 50 ml-es bőr kötőanyag

- 50 ml bőr ragasztó

- 25 ml-es bőr töltőanyag

- 25 ml-es bőr Flexi Filler

- spatula

- 2x szivacs

- csiszolópapír

- ragacsos bőr

- ragasztandó anyag

 

Tartalom:

  1. Leather Glue - rugalmas poliuretán alapú ragasztó bőrhöz. Ragassza fel a bőrt a szál oldalára. Nagyobb sérülések esetén használhatja a mellékelt vékony vásznat vagy vékony bőrt a ragasztáshoz. Rendkívül hatékony, nagyon jó tapadású.
  2. Leather Binder - kötőanyag bőrszálak megkötésére és erősítésére. gyengített természetes bőrre szánt szer. A termék mélyen behatol a bőrbe és megköti a laza szálakat. Vigyen fel három vékony réteg Leather Bindert a sérült területre szivaccsal, mindegyik réteget szárítsa meg. Simára csiszolja csiszolópapírral. Szükség esetén ismételje meg.
  3. Leather Filler - rugalmas paszta a sérülések kijavításához és a bőr és a vinil retusálásához. A LeatherFiller egy olyan termék, amely kitölti a bőrön lévő üregeket, lyukakat, karcolásokat, vágásokat. A LeatherFiller-t száraz bőrre kell felhordani a mellékelt spatulával. Mély üregekkel igyekszünk fokozatosan, vékony rétegekkel kitölteni. Minden réteget jól meg kell szárítani. Csiszolópapírral csiszolható.
  4. Leather Flexi Filler - rugalmas paszta bőrhibák kitöltésére a leggyakrabban kihasznált helyeken. A folyékony bőr egy olyan termék, amelyet nagy felületeken lévő sekély üregek, karcolások, repedések és karcolások kitöltésére terveztek. Száradás után színtelenné válik. A terméket száraz bőrre kell felvinni a mellékelt spatulával. A folyékony bőr száradás után zsugorodhat, majd vigyen fel újabb réteget, igyekezzünk fokozatosan kitölteni az üregeket. Minden réteget jól meg kell szárítani. Csiszolópapírral nem csiszolható.

Tippek:

A bőrjavító készlettel végzett javítási munka befejezése után folytassa a színezési eljárással, hogy visszaállítsa a javított bőr színét.

  1. lépés: Alkoholos tisztítószerrel és pamutkendővel zsírtalanítsa a bőrt.
  2. lépés: Vigye fel a megfelelő bőrszínező színt az előkészített bőrre szivaccsal/szórópisztollyal/ecsettel. Vigyen fel több réteg festéket. Minden réteget jól meg kell szárítani.
  3. lépés: Miután a festék megszáradt, vigye fel a bőr fedőlakkot. Vigyen fel 3-4 vékony rétegben szivaccsal vagy szórópisztollyal. Minden réteget jól meg kell szárítani. A bevonat tartósságának növelése érdekében adjon hozzá 5% keresztkötőt.

A teljes kezelést 15-25°C-os szobahőmérsékleten kell elvégezni!

szállítási idő
1-3 nap
Raktáron
15
10 543 Ft+Áfa=13 390 FtFt 
8 969 Ft+Áfa=11 390 FtFt
Kezdete: 2024.05.21   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 15
Megtakarítás 2 000 Ft
Adatok
gyártó
Leather Expert
űrtartalom
1 db
gyártó
Leather Expert
feldolgozási idő
1
terméktípus
Bőrkarbantartó megoldás
használat
Lakossági, Professzionális
ajánlott
Autókárpit
Cikkszám
5905143260715
Tömeg
280 g/db
Csomagajánlatok
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek