Vásárolj raktárkészletről, akár ingyenes szállítással!

Kérdése van? +36704150180           Szállítás          Fizetés          

Liquid Elements 1.1  Heavy Cut - Erősen koptató Polírpaszta 250ml
Liquid Elements 1.1 Heavy Cut - Erősen koptató Polírpaszta 250ml
7 079 Ft+Áfa=8 990 FtFt

Liquid Elements 1.1 Heavy Cut - Erősen koptató Polírpaszta 250ml

A Liquid Elements 1.1 Machine Polish Heavy Cut egy erősen koptató hatású polírpaszta amelyet a legújabb önletörő szemcsékkel és innovatív adalékanyagokkal fejlesztettek ki a kiváló festékápolás érdekében. Ezt a fényezést kiváló siklási tulajdonságai és gyakorlatilag pormentes felhordása jellemzi, így ideális választás az igényes autórajongók számára.

 

Tulajdonságok és előnyök:

Erősen koptató formula: A Heavy Cut lakk lenyűgöző koptatóképességet nyújt, kifejezetten a karcolások és a festékhibák hatékony eltávolítására, valamint a festékfelület revitalizálására tervezve.


Kiváló festékfény: Felhordás után a lakk tökéletesen tiszta és szinte fényes festékfelületet hagy maga után. Járműve úgy fog ragyogni, mint az új, és úgy fog kinézni, mintha most hagyta volna el a bemutatótermet.


Érzékeny felületek: Érzékeny és sötét felületek esetén javasoljuk, hogy végezzen utókezelést a Medium Cut and Finish polírpasztával, hogy a lehető legjobb felületet érje el.


Alkalmazás:

1. Használat előtt alaposan rázza fel az üveget, hogy az összetevők összekeveredjenek.
2. Vigye fel a polírpasztát egy megfelelő  polírozópárnára.
3. Kezdje el a csiszolást, amíg a termék gyorsan átlátszóvá nem válik. A fejlett formula zökkenőmentes működést biztosít.

 

Profi tipp:
A legjobb eredmény elérése érdekében javasoljuk, hogy az LE Professional Polisheket használja a hozzáillő Liquid Elements Centriforce polírozó párnákkal együtt. Ez a kombináció optimalizálja a teljesítményt és biztosítja a zökkenőmentes alkalmazást.

 

Fektessen be járműve jövőjébe, és adja meg a megérdemelt fényt a Liquid Elements 1.1 Machine Polish Heavy Cut segítségével. Tapasztalja meg a professzionális festékkezelést a legmagasabb szinten, és hagyja, hogy autója úgy ragyogjon, mint az új.

szállítási idő
1-3 nap
Raktáron
7 079 Ft+Áfa=8 990 FtFt
Adatok
gyártó
Liquid Elements
űrtartalom
250 ml
tulajdonság
Polírpaszta
használat
Lakossági, Professzionális
Cikkszám
PP11_250
Tömeg
260 g/db
Csomagajánlatok
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek