Vásárolj raktárkészletről, akár ingyenes szállítással!

Kérdése van? +36704150180           Szállítás          Fizetés          

Liquid Elements Professional 2.4 Medium Cut & Gloss 250ml
Liquid Elements Professional 2.4 Medium Cut & Gloss 250ml
7 079 Ft+Áfa=8 990 FtFt

Liquid Elements Professional 2.4 Medium Cut & Gloss 250ml

Liquid Elements Professional 2.4 gépi polírozó közepes vágású és fényes -  a hibátlan fényért


A Liquid Elements Professional 2.4 Machine Polish Medium Cut & Gloss egy kiemelkedő csiszoló fényesítő, amely erősen módosított csiszolóanyagainak és innovatív adalékainak köszönhetően kiváló festékápolást biztosít. Kiváló csúszású és gyakorlatilag pormentes felvitelével ez a fényezés új mércét állít fel az autóápolásban.

 

Tulajdonságok és előnyök:

Csiszoló sokoldalúság: Ez a közepes vágású polírozó paszta kiegyensúlyozott csiszolóképességet biztosít a hatékony kezdeti vágás és a hibátlan felület eléréséhez. Egyesíti a nagyoló polírozás tulajdonságait a befejező polírozás finomságával.

 

Hosszan tartó felhordás: A lakk hosszabb ideig használható az alapos festékkorrekció és a hibátlan felület elérése érdekében. Ez lenyűgöző általános eredményt biztosít.

 

Alkalmazás:

1. Használat előtt alaposan rázza fel, hogy biztosítsa az összetevők egyenletes elegyét.

2. Vigye fel a polírozó pasztát egy megfelelő polírozópárnára.

3. Polírozza le a felületet, amíg a termék majdnem átlátszó nem lesz. A fejlett formula lehetővé teszi az egyszerű alkalmazást.

 

Profi tipp:

A legjobb eredmény érdekében javasoljuk a Liquid Elements Professional polírozó és a hozzá illő Liquid Elements Centriforce polírozó párna használatát. Ezek tökéletes koordinációt és maximális hatékonyságot biztosítanak az alkalmazás során.

 

Fektessen be járműve rendkívüli gondozásába, és érjen el lenyűgöző fényt a Liquid Elements Professional 2.4 Machine Polish Medium Cut & Gloss segítségével. Fedezze fel a tökéletes egyensúlyt a festékkorrekció és a felületjavítás között a legmagasabb igényeknek megfelelő eredmény érdekében.

szállítási idő
1-3 nap
Raktáron
7 079 Ft+Áfa=8 990 FtFt
Adatok
gyártó
Liquid Elements
űrtartalom
250 ml
tulajdonság
Medium
használat
Lakossági, Professzionális
Cikkszám
PP24_250
Tömeg
260 g/db
Csomagajánlatok
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek