Vásárolj raktárkészletről, akár ingyenes szállítással!

Kérdése van? +36704150180           Szállítás          Fizetés          

Marte 5 Kg - Előmosó zsírtalanító

Marte 5Kg - Előmosó autómosók, autókozmetikák, kamionmosók számára
Marte 5 Kg - Előmosó zsírtalanító

Egykomponensű előmosó tisztítószer koncentrátum

 

A Marte egy magas habképző előmosó habképző koncentrátum, nagyon magas hígítási aránnyal rendelkezik. Alkalmas jóformán bármilyen szennyeződést eltávolítani a járművel felületéről, nagyon hatékony az olajos szennyeződések, rovar és bogármaradványok, szmog, sár zsiradékok eltávolítására. Kiváló autó előmosószer aminek a segítségével előállítható nagyon erős és intenzív aktív hab autómosáshoz. Használható a megfelelő hígítás mellett habosító tartályokban, kézi permetezőben, de önkiszolgáló autómosók egyik kedvenc terméke a Marte előmosója, mert az alacsony árhoz magas hígítási arány és kiváló tisztítóhatás párosul.

A termék tulajdonságai közül nagyon fontos kiemelni, hogy érintésmentes mosásra is alkalmas, vagyis nincs szükség kefe vagy szivacs használatára. Leginkább autókozmetikák, autómosók és kamionmosók számára ajánlott termék.

 

További információ vagy segítség kérése a Marte előmosó koncentrátummal kapcsolatban, kattintson ide. 

 

szállítási idő
1-3 nap
Nincs raktáron
8 575 Ft+Áfa=10 890 FtFt
Nincs raktáron
Részletek

Használat  :  

 A tisztítandó jármű és az eltávolítandó szennyeződés függvényében, habosítóval 30-70 liter vízben oldjon fel 1 liter terméket. Alulról felfelé haladva egyenletesen permetezze szét, majd nagynyomású vízsugaras mosóval vagy közvetlenül a kefék alatt öblítse le. Autómosó alagútban autónként 30/50 gramm terméket alkalmazzon. A önkiszolgáló autómosókban autónként 40/60 gramm terméket alkalmazzon.

Adatok
gyártó
SIPOM
ph
13
habzás
Magas
hígítás
1:30-70
Cikkszám
D12964005
Tömeg
5,5 kg/db
Csomagajánlatok
Hasonló termékek