Vásárolj raktárkészletről, akár ingyenes szállítással!

Kérdése van? +36704150180           Szállítás          Fizetés          

Benbow PRO 100 - Tisztító Pisztoly Műanyag Csővel
Benbow PRO 100 - Tisztító Pisztoly Műanyag Csővel
24 323 Ft+Áfa=30 890 FtFt

Benbow PRO 100 - Tisztító Pisztoly Műanyag Csővel

A BenBow PRO tisztítópisztoly egy fejlett sűrített levegős tisztítópisztoly a PRO sorozatból. Nagyon jó ár-minőség aránnyal és nagyon szigorú minőségellenőrzéssel tűnik ki a versenytárs termékek közül. Ez egy olyan termék, amelyet partnercégeink kívánságai és tapasztalatai alapján állítottunk elő.

 

A BenBow Pro tisztítópisztoly egy kiváló minőségű tisztítóeszköz forgó fúvókával, amely tornádószerű légörvényt és tisztítószert hoz létre. A szívás hatására a szennyeződés leválik a tisztítandó részről, felemeli és beszívja a csőbe, ahol leülepszik. Tökéletes a jármű belsejének finom tisztítására, makacs szennyeződésekre a fényezésen és a motortérben. A BenBow tisztítópisztoly háztartási textíliák tisztítására is használható. Használata nagyon egyszerű: csatlakoztassa a kompresszort, öntse a hígított tisztítófolyadékot a tartályba, és kész.

 

Kompresszort és tisztítófolyadékot igényel. Tisztítópisztoly, amely fizikai tornádóeffektust használ a törmelék eloszlatására és a tartályba való lerakására. Ez a változat nagy sebességű szilikon tömlőt használ erre a célra. A gyors forgás egy kis örvényt hoz létre, amely a tisztítószerrel együtt rendkívül alapos tisztítást biztosít.

 

A tisztítópisztoly a kereskedelemben kapható belső tisztítószerekkel üzemeltethető. Meghajtása sűrített levegővel történik, lehetőleg hatékony, kb.200-250 l/perc teljesítményű kompresszorról 8 bar nyomáson.

 

A BenBow PRO 100 a tökéletes fegyver a professzionális autókozmetikák és autószerelők számára. Jellemző helyek, ahol ezt az eszközt használhatja, az autó belseje: szellőzőnyílások, kesztyűtartók, ajtóbelsők, ajtórögzítő hevederek, tömítések és zsanérok. Ezenkívül a BenBow tisztítópisztoly tökéletes minden szövet, például autóülések, szőnyegek és lábszőnyegek tisztítására. Még a küszöbök és más nehezen elérhető helyek is tisztíthatók közvetlenül vagy akár 15 cm-es távolságból is. A motortér is gyorsan és egyszerűen tisztítható a BenBow tisztítópisztollyal, csakúgy, mint a csomagtérfedél tömítései. A BenBow tisztítópisztollyal gyorsan és kényelmesen megtisztíthatók az alumínium felnik, acélfelnik, kerékagyak, sőt háztartási és elektronikai berendezések, redőnyök, garázskapuk és sok más olyan tárgy, amelyen por, moha vagy egyéb szennyeződés gyűlik fel.

 

- Járműalkatrészek tisztítására

- Tornádó hatás a sűrített levegő csatlakoztatása miatt

- Golyócsukló csatlakozás - 1l-es tartály

- 3600 u/perc kapacitású szilikon fúvóka

- Min. 100 l/perc és 8 bar

Raktáron
24 323 Ft+Áfa=30 890 FtFt
Adatok
gyártó
BenBow
üzemi nyomás
7-8 bar
Cikkszám
5902560101003
Tömeg
700 g/db
Csomagajánlatok
Kiegészítő termékek