Vásárolj raktárkészletről, akár ingyenes szállítással!

Kérdése van? +36704150180           Szállítás          Fizetés          

PRO 118 - Matricaeltávolító Gumi 2 + 1 adapter

FESTÉKVÉDELEM – ezzel a radírral való munkavégzés (enyhe nyomás mellett) nem károsítja a festéket. Ez a speciális gumi formulának köszönhető, amelyet a felhasználói visszajelzések alapján továbbfejlesztettek.

 

FONTOS: Ne nyomja erősen a festékfelületet. Ha túl nagy nyomást vagy túl nagy sebességet alkalmaz, nyomok jelenhetnek meg.

 

FÓLIÁK EGYSZERŰ ELTÁVOLÍTÁSA – ezt a matricaeltávolítót a fóliák gyors és egyszerű eltávolítására tervezték, pl. a járművek különböző részeire rögzített reklámfóliák. A matricaeltávolító nagyon hasznos a matricák és matricák szélvédőről való eltávolítására is. Kiváló alternatívája a vegyi oldószereknek, sőt a mechanikus kaparóknak is.

 

FELHASZNÁLÓBARÁT - a mellékelt adaptert a menetre kell csavarni. A tartozékot fúrógépbe, akkus csavarhúzóba vagy egyenes köszörűbe kell behelyezni. Ezután azonnal elkezdheti a fólia eltávolítását. Persze vigyázni kell – a legjobb, ha nem túl jól látható helyen indulunk. Optimális forgási sebesség: 2000-3000 ford./perc (max. 4000) Sokoldalú felhasználás - a radír a matricák eltávolítására szolgál magán, lízingelt, céges és bérelt járművekről. Ezenkívül csónakokon, jachtokon, modelleken és kirakatokon is használhatók.

Szállítási terjedelem: 2 db fóliagumi, 90 mm, vastagság 15 mm, 1x adapter

Nincs raktáron
6 685 Ft+Áfa=8 490 FtFt
Nincs raktáron
Adatok
gyártó
BenBow
tulajdonság
Matricaeltávolító
Cikkszám
5902560101188
Tömeg
400 g/db
Csomagajánlatok