Vásárolj raktárkészletről, akár ingyenes szállítással!

Kérdése van? +36704150180           Szállítás          Fizetés          

Autómosó aktív hab Spider 5Kg - autótisztítás autómosóknak
Spider 60Kg - Előmosó zsírtalanító
111 567 Ft+Áfa=141 690 FtFt

Spider 60Kg - Előmosó zsírtalanító

Spider előmosó akár kamionmosók számára

Nagyon koncentrált jól hígítható, akár aktív habos autósampon helyére is tökéletesen alkalmazható. Az automosas és kamionmosás leegyszerűsödik a segítségével, mert hatékonyan oldja a szennyeződéseket. A használatakor nem szükséges autómosó kefe vagy szivacs használata, egyszerűen csak nagynyomású mosóval leöblítjük, így nem okozunk kárt a fényezésben sem.

A ponyvamosás sem okoz akadályt a kamionmosókban.

Kamionmosók egyik legkedveltebb tisztítószere, mert gyorsan és hatékonyan távolítja el a több éve kamion ponyvába beleégett szennyeződéseket. Továbbá a kefe nélküli használattal nagyon sok időt lehet megtakarítani a tisztítás során.

A Spider nagyon fontos tulajdonsága közé tartozik, hogy a mosás során antisztatikus réteg jön létre a mosott felületen, ezáltal a szennyeződés nehezebben tapad meg rajta és megkönnyíti a későbbi a automosas folyamatát. További előnyei között lehet kiemelni, hogy fényes csillogó felület lesz látható az automosas után, ami kamionmosók vagy autómosók számára is számos előnnyel jár.

További felhasználása a Spider előmosónak, hogy akár aktív habos sampon is készíthető belőle, olajos, zsíros, sáros, szmogos szennyeződéseket is kiválóan eltávolítja, tehát szinte semmi sem okoz akadályt.

Amennyiben többet szeretne megtudni a Spider automoso termékéről, olvassa el cikkünket ide kattintva.

További információkat kaphat akár telefonon is, lépjen velünk kapcsolatba ide kattintva.

szállítási idő
1-3 nap
Raktáron
111 567 Ft+Áfa=141 690 FtFt
Részletek

Használat  :   Habosító szórópisztollyal: 1:3 arányban vízzel hígítva. Permetezővel: A kezelendő szennyeződés és a felület függvényében, a terméket 1:30-70 arányban vízzel hígítva. Kapus autómosó – autómosó alagút: 20 grammra beállítva adagoló szivattyúk által tisztán fújva.

(Saját tapasztalataink szerint 1:10 arányú hígítás minden szennyeződést eltávolít, felette is minden vékonyabb rétegű szennyeződésre alkalmas)

 

Adatok
gyártó
SIPOM
ph
13
habzás
Magas
hígítás
1:30-70
Cikkszám
D00080060
Tömeg
62 kg/db
Csomagajánlatok
Hasonló termékek