Vásárolj raktárkészletről, akár ingyenes szállítással!

Kérdése van? +36704150180           Szállítás          Fizetés          

Sipom Polisgom - Gumiápoló 500 ml
Sipom Polisgom - Gumiápoló 500 ml
1 724 Ft+Áfa=2 190 FtFt

Sipom Polisgom - Gumiápoló 500 ml

Sipom Polisgom - Gumiápoló 500 ml
Sipom Polisgom - Gumiápoló 500 ml
Sipom Polisgom - Gumiápoló 500 ml

A Sipom Polisgom Gumiápoló olyan kiváló minőségű termék, amelyet az autók szerelmeseinek és tulajdonosainak ajánlunk. Ez a gumiápoló nemcsak felújítja, hanem védelmet is biztosít a gumiabroncsok számára. Ez a termék megbízható és hatékony megoldás, ha a gumiabroncsok élettartamát szeretnénk meghosszabbítani, vagy ha egyszerűen csak ragyogó, tiszta és szép megjelenést akarunk biztosítani az autónk számára.

A Sipom Polisgom gumiápoló hozzájárul a gumiabroncsok élettartamának meghosszabbításához, mivel védelmet biztosít a környezeti hatásokkal, a nedvességgel és az ultraibolya sugárzással szemben. Az UV sugárzás káros hatásai komoly károkat okozhatnak az autó gumijának, de a Sipom Polisgom megakadályozza a károsodásokat.

Ezen kívül az Sipom Polisgom által védett gumiabroncsok jobban ellenállnak a kosz és a szennyeződések kellemetlen hatásainak, így hosszabb ideig képesek maradni szépek és ápoltak. Nem kell attól tartanunk, hogy az gumiabroncsok megjelnése idővel megváltozik, mert a Sipom Polisgom gumiápoló megvédi gumiabroncsainkat, és hosszú ideig tiszta, ragyogó és szép megjelenést biztosít az autó számára.

A Sipom Polisgom Gumiápoló különleges összetétele miatt hatékonyan és gyorsan behatol a gumiabroncsok anyagába, így hosszantartó védelmet nyújt azoknak. Ezt a terméket egyszerűen és könnyen használhatjuk, és bátran ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék megóvni autójukat, és biztosítani a gumiabroncsok ápolását és védelmét.

Összeségében, a Sipom Polisgom Gumiápoló 500 ml egy nagyszerű termék, ami megéri az árát, és a legjobb választás autótulajdonosok számára, akik szeretnék, hogy autójuk mindig tiszta, szép és ápolt legyen.

Raktáron
1 724 Ft+Áfa=2 190 FtFt
Adatok
gyártó
SIPOM
űrtartalom
500 ml
Cikkszám
8052877140190_2
Tömeg
600 g/db
Csomagajánlatok
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek