Vásárolj raktárkészletről, akár ingyenes szállítással!

Kérdése van? +36704150180           Szállítás          Fizetés          

servFaces Heavy Cut - Polírpaszta 1L
servFaces Heavy Cut - Polírpaszta 1L
22 827 Ft+Áfa=28 990 FtFt

servFaces Heavy Cut - Polírpaszta 1L

A servFaces Heavy Cut egy modern, szilikonmentes és hatékony csiszolópaszta az erősen szennyezett festékek gyors újrasimításához és a mély karcolások eltávolításához. A fényező hatékonyan távolítja el a festékködöt és a csiszolást a P1200-as szemcseméretről. Az erősen koptató és nagyon egyenletes csiszolószemcséknek köszönhetően a servFaces Heavy Cut magas vágást produkál közepestől magas szintű fényességgel. A servFaces Heavy Cut segítségével rendkívül hosszú ideig polírozhat, kevés por és fröccsenés kialakulásával anélkül, hogy a polír beégne. A servFaces Heavy Cut nagyon könnyen tisztára törölhető, és ideális minden típusú festékhez, mind puha, mind karcálló.

Alkalmazási területek:
• Alkalmas autók, motorkerékpárok, haszonjárművek stb. fényezésére.

Jellemzők:
• Tartály: 1 liter
• Köszörülési fok: 10,0
• Fényességi szint: 6,0

Alkalmazás:
A servFaces Heavy Cut-ot egyenletesen vigye fel a megmunkálandó felületre, és polírozzon polírozó bundával ellátott forgó polírozógéppel (P1200-as szemcsemérettől való csiszoláshoz) vagy Heavy Cut polírozó szivaccsal (P2000-es szemcsemérettől való csiszoláshoz) keresztben, közepesen. sebesség és közepes nyomás. Excentrikus polírozógéppel történő megmunkáláshoz használjon erősen vágott polírszivacsot. A polírmaradványok eltávolításának legjobb módja egy mikroszálas kendő. A lehető legjobb felületet a servFaces Medium Cut és Fine Cut polírozással érjük el.

Figyelem: Ne használja közvetlenül a napon, és ne hagyja megszáradni!

Egy jegyzet:
Használat előtt jól rázza fel. Használat előtt ellenőrizze az alkalmasságot és a kompatibilitást. Ne vigye fel forró felületekre, és óvja a túlzott hőtől és fagytól.

Raktáron
22 827 Ft+Áfa=28 990 FtFt
Adatok
gyártó
servFaces
űrtartalom
1 liter
tulajdonság
Polírpaszta
használat
Lakossági, Professzionális
ajánlott
Polírozás
Cikkszám
4260610369232
Tömeg
1,1 kg/db
Csomagajánlatok