Vásárolj raktárkészletről, akár ingyenes szállítással!

Kérdése van? +36704150180           Szállítás          Fizetés          

servFaces Pre-Cut - Polírpaszta 1L
servFaces Pre-Cut - Polírpaszta 1L
19 677 Ft+Áfa=24 990 FtFt

servFaces Pre-Cut - Polírpaszta 1L

A servFaces Pre-Cut egy modern, szilikonmentes és rendkívül hatékony polírozópaszta az erősen szennyezett festékek gyors újrasimításához és a mély karcolások eltávolításához. A fényező hatékonyan távolítja el a festékködöt és a csiszolást a P1000 szemcseméretről. Az erősen koptató és nagyon egyenletes csiszolószemcséknek köszönhetően a servFaces Pre-Cut rendkívül magas vágást produkál közepes fényességgel. A servFaces Pre-Cut segítségével rendkívül hosszú ideig polírozhat, kevés por és fröccsenés kialakulásával anélkül, hogy a polír beégne. A servFaces Pre-Cut nagyon könnyen tisztára törölhető, és ideális minden típusú festékhez – puha és karcálló.

 

Alkalmazási területek:
• Alkalmas autók, motorkerékpárok, haszonjárművek stb. fényezésére.

 

Jellemzők:
• Tartály: 1 liter
• Csiszolási fok: 12,0
• Fényességi szint: 4,0

 

Alkalmazás:
A servFaces Pre-Cut-ot egyenletesen vigye fel a megmunkálandó felületre, és polírozza le rotációs polírozógéppel (P1000-es szemcsemérettől való csiszoláshoz) vagy erősen vágott polírozó szivaccsal (P1500-as szemcseméretű csiszoláshoz) keresztirányú mozdulatokkal közepes és közepes sebességgel. nyomás. Excentrikus polírozógéppel történő megmunkáláshoz használjon erősen vágott polírszivacsot. A polírmaradványok eltávolításának legjobb módja egy mikroszálas kendő. A lehető legjobb felületet a servFaces Medium Cut és Fine Cut polírozással érjük el.

 

Figyelem: Ne használja közvetlenül a napon, és ne hagyja megszáradni!

 

Egy jegyzet:
Használat előtt jól rázza fel. Használat előtt ellenőrizze az alkalmasságot és a kompatibilitást. Ne vigye fel forró felületekre, és óvja a túlzott hőtől és fagytól.

Raktáron
19 677 Ft+Áfa=24 990 FtFt
Adatok
gyártó
servFaces
űrtartalom
1 liter
tulajdonság
Polírpaszta
használat
Lakossági, Professzionális
ajánlott
Polírozás
Cikkszám
4260610369218
Tömeg
1,1 kg/db
Csomagajánlatok
Hasonló termékek